honda-logo

Voordelen van Honda Approved

HONDA APPROVED - COMPLETE GEMOEDSRUST

Het kopen van uw Honda Approved auto is een opwindende ervaring. U geniet van onze legendarische betrouwbaarheid en bent er zeker van dat uw wagen volgens de hoogste normen wordt geprepareerd door Honda getrainde technici en ondersteund wordt door een volledige 24 maanden Originele Honda care Garantie. U zal ook kunnen kiezen uit een gamma van op maat gemaakte Honda Service Plan pakketten om uw wagen zo goed als nieuw te houden. Met meer dan 20 dealers over het hele land, verzekert het netwerk u een uitstekende klantenservice op uw maat.

Honda wagens bieden een uitzonderlijke waarde op lange termijn, technische innovatie, een onderscheidend uitzicht en karakter. Daarom keuren wij Honda's tot 5 jaar oud goed. Op elk moment is er een ruim aanbod aan goedgekeurde auto's om uit te kiezen op deze website, zodat u de beste keuze heeft uit Honda goedgekeurde auto's waar ook ter wereld. Wanneer u uw Honda Approved auto koopt krijgt u de extra voordelen van:


Garantie & Assistance

Garantie & Assistance

24 MAANDEN ORIGINELE HONDA CARE GARANTIE

Het is fijn om een vangnet en gemoedsrust te hebben, dus wanneer u uw nieuwe Honda Approved Car in ontvangst neemt, zal deze een minimum van 24 maanden Honda Approved Garantie omvatten. Wanneer uw garantie afloopt, kunt u deze uitbreiden met een extra Honda Approved Garantie, zodat u dezelfde geruststelling krijgt die u krijgt bij de aankoop van een nieuwe Honda auto.

24 MAANDEN HONDA CARE GARANTIE

Ook inbegrepen in uw originele Honda care garantie is Honda Care Assistance, ons op maat gemaakte pechverhelpingspakket, dat dekking biedt in het België en de rest van Europa. We komen zelfs naar je toe als je een lekke band of lege accu hebt.


Omruilgarantie & grondige voorbereiding

Omruilgarantie & grondige voorbereiding

30 DAGEN OMRUILGARANTIE

Uw Honda Approved auto werd onderworpen aan een strenge Multi-Point Pre Sales check om u de zekerheid te geven dat u een auto koopt van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij verbinden ons er evenwel toe dat, indien er zich een mechanisch of elektrisch defect zou voordoen binnen de eerste 30 dagen of 1000 kilometer van uw eigenaarschap, dat niet verholpen kan worden door een erkende Honda Verdeler, en op voorwaarde dat de wagen in dezelfde staat verkeert als bij aankoop, dan zal uw verkopende verdeler de wagen omruilen voor een andere van gelijkwaardige of grotere waarde. Gelieve contact op te nemen met uw dichtstbijzijnde verdeler voor de specifieke voorwaarden.

GRONDIGE CONTROLE EN VOORBEREIDING

Strenge controle en voorbereiding. Onze Honda 'Meerpuntencheck', uitgevoerd door Honda getrainde technici, zorgt ervoor dat uw Honda Approved auto voldoet aan onze hoge normen. Onze 'Meerpuntscontrole' omvat de verlichting en de instrumenten, de stuurinrichting en de ophanging, de remmen en zelfs het koetswerk. Uw auto ondergaat ook een gedetailleerde motorcontrole en een grondige test op de weg voor uw veiligheid en tevredenheid. Tot slot wordt uw auto grondig gepoetst, zodat hij helemaal klaar is wanneer u hem komt ophalen.


Verdere approved voordelen

VERZEKERDE VOERTUIGHISTORIE

Uw goedgekeurde Honda wordt uitgebreid gecontroleerd om te bevestigen; vorige eigendom, elke uitstaande financiering is geregeld, heeft geen grote ongevalschade opgelopen, en elke wijziging van het registratienummer wordt genoteerd. U zal een certificaat ontvangen bij de levering van uw voertuig.

KILOMETERSTAND CERTIFICAAT

Voor elk voertuig dat geen eigendom is van en niet gebruikt werd door Honda Benelux of ons dealernetwerk zal de kilometerstand gecontroleerd worden aan de hand van de vorige historiek. U zal een certificaat ontvangen bij de levering van uw voertuig.