Honda e Honda E 100% EV 19.900€ na overheidspremie

BTW niet terugvorderbaar
22.900 €
  • Externe kleurCRYSTAL BLUE
  • InterieurVolledig leder
  • Kilometerstand27.662 km
  • BrandstofElektrisch
  • TransmissieAutomaat
  • Deuren5
  • Vermogen113 kW / 154 PK
  • Cilinderinhoud0 cm³
  • Eerste inschrijving01/05/2020
  • Euronorm6d-TEMP
M. Gent BVBA
Bargiekaai 26
9000 GENT
Contacteer ons:
09 225 13 94
0 persoon bekijkt dit voertuig0 personen bekijken dit voertuig
Uitrusting & specificaties
Prestaties
Acceleratie (0-100 km/u)-
Max. koppel-
Cilinderinhoud0 cm³
Vermogen113 kW / 154 PK
Verbruik
Stedelijk (l/100km)-
Buiten stedelijk (l/100km)-
Gecombineerd (l/100km)-
Motor
Tankinhoud-
Aantal cilinders1
Afmetingen
Gewicht1513 kg
Lengte van het voertuig-
Breedte van het voertuig-
Hoogte van het voertuig-
Wielbasis van het voertuig-
Omgeving
CO2-uitstoot0,0 g/km
Hier is hij dan! De Honda E 100% elektrisch. Rijbereik 220 km.

Op deze Honda E kan een 3.000€ overheidspremie aangevraagd worden!

HIJ HEEFT STIJL: Waar technologie en rijplezier elkaar ontmoeten.Een rustige, vloeiende en verfijnde rit met onmiddellijke acceleratie wanneer het nodig is. De Honda e combineert veel technologieën rond een speciaal gebouwd chassis. Alles wordt aangedreven door een krachtige elektrische motor die bestuurd wordt door de Single Pedal Control.

Blijf in contact:
De manier waarop we leven, verandert snel naarmate we meer verbonden zijn met de buitenwereld. De Honda e past perfect bij uw manier van leven en met geavanceerde functionaliteit - dankzij de My Honda+-app op uw smartphone - is het alsof u de auto in uw broekzak hebt.

Zuiverheid en eenvoud van design.
Minimalisme verbetert niet alleen het algehele uiterlijk van de auto, maar verbetert ook de efficiëntie. Deze combinatie van strak, modern design, samen met geavanceerde technologie, maakt de Honda e opvallend

WEES VEILIG IN DE STAD:

De Honda e wordt geleverd met Honda Sensing, samen met een paar extra functies.Meldingssysteem voor vertrek van voorliggende auto
Waarschuwt u wanneer de bestuurder voor u weer beweegt. De Honda e laat u weten dat u verder kunt rijden.
Gasregeling om ongelukken te voorkomen
Dit voorkomt een plotselinge versnelling wanneer u in het verkeer achter auto',s rijdt. De Honda e weet wanneer de auto voor u plotseling is gestopt. Bijvoorbeeld op een rotonde waar de bestuurder voor u van gedachten kan veranderen en remt.
Remfunctie met lage snelheid
Als u dicht bij een object bent dat u mogelijk niet hebt gezien, past de Honda e de noodrem toe wanneer u op lage snelheid rijdt.


Voor meer info contacteer ons gerust.

Contacpersoon Alain Marchand
Verdeler contacteren

Contacteer ons:

09 225 13 94

Volgende foutmeldingen hebben zich voorgedaan:
LAAT ONS UW CONTACTGEGEVENS NA ZODAT DE DEALER OPNIEUW CONTACT MET U KAN OPNEMEN, OM U COMMERCIËLE INFORMATIE TE GEVEN
De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Van tijd tot tijd zal Honda Motor Europe Ltd. Belgian Branch ('Honda') contact met u willen opnemen i.v.m. 'Cars' gerelateerde producten en diensten waar u interesse in zou kunnen hebben. Duid aan indien u graag marketing gerelateerde acties en nieuws van Honda wenst te ontvangen via volgende contactvoorkeur(en):
Instemming intrekken/wijzigen
U kunt uw instemming om marketing gerelateerde acties en nieuws te verkrijgen op elk moment intrekken of wijzigen via onderstaande manieren: door het ‘contactformulier’ in te sturen door schriftelijk te schrijven aan de dienst klantenrelaties, Honda Motor Europe Ltd. Belgian Branch, Doornveld 180-184, 5 Sphere Business Park, Zoning 3, B-1731 Zellik door een e-mail te sturen naar cco@honda-eu.com met de vermelding dat je instemming wilt intrekken door ons te bellen op 02/620 10 00
Informatie omtrent privacy beleid van instemming Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens, verstrekt aan Honda Motor Europe Ltd. Belgian Branch, Doornveld 180-184, Sphere Business Park, Zoning 3, B-1731 Zellik, worden verwerkt en opgeslagen. Indien u interesse hebt om ons privacy beleid in zijn geheel door te nemen, gelieve hier ons beleid terug te vinden.